Adresë

Ul.Nikola Karev br.20 lok.13,Centar,1000,Skopje

E-Postë

info@dominoline.com.mk

Telefoni

‭+389 22400033
‭+389 72204725‬
Domino Line

Na kontaktoni

Ju mund të na kontaktoni për çdo mendim, sugjerim dhe kërkesë.