Domino Line

Rreth Nesh

Kompania jonë është themeluar më 01.04.1972 dhe rregullisht organizon udhëtime për Bullgari, Maqedoni, Kosovë, Greqi, Shqipëri, Mal të Zi dhe Azerbajxhan.

Prioritetet tona

• Për të siguruar zhvillim të vazhdueshëm duke marrë të gjitha masat paraprake për një udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm,
• Të ofrojmë gjithmonë më të mirën për pasagjerët tanë duke rritur vazhdimisht efikasitetin e shërbimit dhe produktit,
• Për të siguruar vazhdimësinë e trendit të rritjes mbi mesataret e sektorit,
• Arritje të vazhdueshme më të mirë si një ekip me të gjithë punonjësit e tij që janë të ndjeshëm ndaj inovacionit dhe ekspert në punën e tyre,
• Të vazhdojmë rrugën tonë së bashku me të gjithë aktorët tanë si një institucion që mbështet studimet në fushën e arsimit, shëndetësisë dhe artit për zhvillimin e shoqërisë në të gjitha aspektet dhe përmbush në mënyrën më të mirë detyrat e qytetarisë korporative me kulturën e solidaritetit.
Domino Line

DOMINO LINE për një udhëtim komod dhe shërbim cilësor