Domino Line

за нас

Нашата компанија е основана на 01.04.1972 година и организира редовни летови до Бугарија, Македонија, Косово, Грција, Албанија, Црна Гора и Азербејџан.

Нашите приоритети

• Да се ​​обезбеди континуиран развој со преземање на сите мерки на претпазливост за безбедно и удобно патување,
• Секогаш да им го нудиме најдоброто на нашите патници со постојано зголемување на ефикасноста на услугите и производите,
• Да се ​​обезбеди континуитет на трендот на раст над секторските просеци,
• Континуирано постигнување подобро како тим со сите негови вработени кои се чувствителни на иновациите и експерти во својата работа,
• Да го продолжиме нашиот пат заедно со сите наши чинители како институција која ги поддржува студиите од областа на образованието, здравството и уметностите за развој на општеството од сите аспекти и ги исполнува своите корпоративни должности за граѓанство на најдобар начин со културата на солидарност.
Domino Line

ДОМИНО ЛИНИЈА за удобно патување и квалитетна услуга