Патувајте до прекрасни
дестинации со Домино Лине!

Загреб,Хрватска
само за 3700 ден.!

Истанбул,Турција
само за 1850 ден.!

Пула,Хрваткса
само за 4300 ден.!

Распоред

 

Секој ден Македонија-Истанбул

———————————————–

Среда,Петок и Недела Македонија-Хрватска

Понеделник,Четврток и Сабота Хрватска-Македонија

Сите Дестинации

Притисни за голема мапа

Партнери